Yılbaşı Programları 2020

Yılbaşı Programları 2020

Anemon Çiğli Otel Yılbaşı Programı 2020

İzmir’in incisi Çiğli’de hem eğlenceli hem de kaliteli bir organizasyonla yeni yılı karşılamak istiyorsanız doğru adres Anemon Çiğli Otel. 

Bizim Bahçe Gaziemir İzmir Yılbaşı 2020

Yeni yıla sevdikleriyle birlikte hem müziğe hem de eğlenceye doyacağınız bir program arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bizim Bahçe’de 2020 yılbaşı partisinde Özgür Korkmaz ve Züleyha ile keyifli anlar yaşanacak.

Urla Pier Hotel Yılbaşı 2020

Urla İskele’de mis gibi deniz manzarası, tarih kokan duvarları ile Urla Pier Hotel, 2020 yılbaşı gala programı ile geçmiş yıla keyifle veda etmenizi sağlayacak.

Efendiler Kulübü Yılbaşı Programı 2020

İzmir’de yei nesil meyhane kültürünün en başarılı temsilcilerinden Efendiler Kulübü, 2020 yılbaşı galasında tadına doyum olmayan lezzetleri ve Efendiler’e özel muhteşem eğlencesi ile sizlerle olacak.

Çeşme Ilıca Otel Yılbaşı Programı 2020

2020 Yılbaşı Gala Programı ile yeni yıla merhaba derken, O Ses Türkiye finalistlerinden Cihangir Moralı ve Orkestra Albatros ile birlikte Çeşme Ilıca Hotel’de muhteşem bir tatil fırsatı sizi bekliyor.

Gümüldür Mavi Deniz Otel Yılbaşı 2020

Gümüldür’ün güzel doğasının içinde denize sıfır konumda muhteşem bir yılbaşı partisi için Mavi Deniz Otel sizleri bekliyor. Hazırladığımız keyifli 2020 yılbaşı galası ile sevdiklerinizle tüm yılın stresinden kurtulabileceğiniz saatler yaşatacağız. 

Ah Azize Meyhanesi İzmir Yılbaşı 2020

Bayraklı’da konuklarına leziz Ege yemekleri, mezeleri ve keyifli müziklerle eğlenceli akşamlar yaşatan Ah Azize Meyhane,  Savaş Demirtaş ve Orkestrasının eğlenceli sahnesi ile yeni yıla giriş yapacak.

İzmir Berduşşş Meyhane Yılbaşı Programı 2020

Berduşşş Meyhane, keyifli ortamı, kaliteli müziği ve büyüleyici ortamıyla 2020 yılbaşı galasında Aslızen ile çok eğlenceli bir programa imza atacak.

Koyu Meyhane İzmir Yılbaşı Programı 2020

Meyhane kültürünün en güzel temsilcilerinden Koyu Meyhane, her akşam kurduğu keyifli masaları 2020 yılbaşı galasında da kuracak. Özgür Hasar’ın sahne alacağı gecede oryantal ve süprizler hiç bitmeyecek.

Rue Live İzmir Yılbaşı 2020

Haftanın her günü bitmeyen bir eğlence sunan Rue Live, 31 Aralık gecesinde de tam gaz eğlenceye devam edecek.  Sinan Üzer’le gece boyunca devam edecek canlı müzik keyfi ve Oryantal Pita ile unutulmaz 2020 yılbaşı galasını kaçırmayın.

Sisim Meyhane İzmir Yılbaşı 2020

Keyifli akşamların sevilen mekanı Meyhane Sisim, süprizlerle dolu 2020 yılbaşı gala programı ile karşınızda olacak.

İzmir Swissotel Grand Efes Yılbaşı Programı 2020

Swissotel Büyük Efes, sevdiklerinizle birlikte Konak’ta kaliteli ve şık bir mekanda yeni yıla girebileceğiniz keyifli bir 2020 yılbaşı galası programı hazırlıyor. Fatih Erkoç ve Sunshine Band’ın sahnesiyle bu güzel geceyi kaçırmayın.

5/71234567

İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı