İnciraltı Kumsal Yılbaşı Programı 2022

İnciraltı Kumsal, muhteşem bir eğlence ile 2021’in son gecesinde sizlerle…  Hem lezzetleri hem de eğlencesi ile dolu dolu bu gecede Ersin Barlas ve Sahra Alaçam muhteşem şarkılarla gece şenlendirirken oryantal show ve DJ performansları ile renkleneceğiz.

İnciraltı Lidaki Balık Restaurant Yılbaşı 2022

İzmir’in en keyifli noktalarından İnciraltı’nda mis gibi Ege denizi kokusuyla Lidaki Balık Restoran 2022 yılbaşı galasında yeriniz hazır.  Tavernanın Kralı Cem’in muhteşem şarkıları, Roman Ateşi’nin dans gösterisi ve oryantal Cansu’nun kıvrak showlarıyla Lidaki sizi çağırıyor.

Sunday Beach Hotel Kuşadası Yılbaşı 2022

Sunday Beach Hotel, Kuşadası’nda canlı müzik ve sürpriz eğlencelerle 31 Aralık gecesi 2022 yılına mükemmel bir başlangıç için sizleri bekliyor. Piyanist Tayfun Karameşe’nin en sevilen şarkılar arasından seçtiği repertuvarı ile eğlenceye coşkuya doyacağız. 

Tusan Deluxe Kuşadası Yılbaşı Programı 2022

Kuşadası’nın güzellikleri içinde yer alan Tusan Deluxe Otel, 2022 yılbaşı galasıyla yeni yıla keyifle merhaba diyor. Erçin Mercan ve Ayça’nın sevilen şarkılardan oluşan repertuvarları, oryantal showlar ve bitmeyen bir eğlence 31 Aralık gecesi sizlerle olacak.

Casa De Costa Çeşme Yılbaşı 2022

Casa De Costa’nın klasik eğlencesi, 2022 yılbaşı partisinde gecenin şanına yakışır sürprizlerle birleşiyor. Limitsiz eğlence mottosuyla sahneye çıkacak Asrın bizleri güzel sesi ve repertuvarıyla eğlenceye doyuracak.

Varka Alaçatı Yılbaşı 2022

Yeni yıla Egenin incisi Alaçatı’da Varka Restoran’da keyifli bir programla giriyoruz. DJ Berkan Öndeş’in özel şarkılardan oluşan listesini dinlerken VARKA’nın meşhur lezzetlerini sofralarınıza getireceğiz. Bu eğlenceyi kaçırmamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Bizim Bahçe Gaziemir İzmir Yılbaşı 2022

Yılbaşı partilerinin sevilen mekanı Gaziemir Bizim Bahçe, 2022 yılbaşı gecesinde de konuklarını eğlenceye doyuracak. Özgür Korkmaz, Gamze Türküler ve Pastelband Orkestrası ile kulaklarımızın pasını silecek, müthiş bir menü ile lezzet şöleni yaşayacağımız program sizleri bekliyor.

Radisson Blu Çeşme Yılbaşı Programı 2022

Radisson Blu Resort, Çeşme’nin kalbinde muhteşem konumu, masmavi denizi ile 2022’ye keyifle başlamak isteyen konukları için yılbaşı galasına hazırlanıyor. Funda Öncü ve Orkestrası ile eğlenceyle dolacak gecede unutulmaz saatler yaşanacak.

Aria Claros Hotel İzmir Yılbaşı 2022

Özdere Claros Koyunda yer alan muhteşem konumuyla Aria Claros Hotel 2022 yılına güzel bir başlangıç için gala gecesi hazırlıklarına başladı. Güzel şarkılarla geceye neşe katacak olan Haluk Elvan ve Irmak yılbaşında limitsiz bir eğlence vadediyor.

Kaya Termal Hotel İzmir Yılbaşı 2022

Buray, en sevilen şarkıları ile 2022 yılbaşı galasında İzmir Kaya Termal Otel’de sizleri bekliyor… Senenin en coşkulu gecesi için konuklarına dolu dizgin bir program organize eden Kaya Termal Otel, Buray ve Tepecik Senfoni Orkestrasıyla bol bol eğlenecek.

Ontur Otel İzmir Yılbaşı Programı 2022

Ontur Otel İzmir, DJ Chichi ile yeni yıla dans, müzik ve şen kahkahalarla giriş yapacak. 80’ler ve 90’lı yılların en sevilen şarkıların çalınacağı gecede dillere pelesenk olan tüm şarkıları anıp hep birlikte müziğe doyacağız.

Pırıl Thermal Hotel Çeşme Yılbaşı Programı 2022

Çeşme’nin eşsiz güzellikleri, Pırıl Hotel’in şifalı termal suları ve Opus Band Orkestrası eşliğinde sınırsız eğlence 31 Aralık cuma gecesi sizleri bekliyor. İki gece konaklamalı şekilde organize edilen yılbaşı programında iki gün boyunca hem eğlenceye doyacak hem de senenin tüm yorgunluğunu üzerinizden atabileceksiniz. 

2/3123

İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı