Yılbaşı Programları 2023

Yılbaşı Programları 2023

Aria Claros Hotel İzmir Yılbaşı 2023

Özdere’nin en güzel koylarından birinde deniz, kum ve doğanın içerisinde İzmir’in en keyifli yılbaşı eğlencelerinden biri gerçekleşecek. Sahnede Haluk Elvan ve Esra Göndeş, arkada Dream Band Orkestrası ile kusursuz bir yılbaşı balosuna katılacağız.

Tusan Deluxe Kuşadası Yılbaşı Programı 2023

Tusan Deluxe Kuşadası’nda yeni yıla güzelliklerle dolu bir karşılamaya hazırlanıyoruz. Kuşadası’nın muhteşem güzelliklerinin arasında huzur bulurken yılbaşı galasında Sedat Yüce ve Yasmin Yüce’nin sahnesiyle eğlenip coşacağız.

İzmir Birlik Otel Yılbaşı Programı 2023

İzmir Buca 2023 yılbaşı programı ile Birlik Otel’de eğlence dolu bir gece sizleri bekliyor. ‘Eğlencelerin Efendisi’ Yiğit Ongur ve Funda Özge’nin sahne alacağı İzmir yılbaşı 2023 gecesinde yeni yılın ilk saatlerine kadar hız kesmeyen bir eğlence olacak.

Çeşme Reges a Luxury Collection Resort & Spa Yılbaşı 2023

Çeşme 2023 yılbaşı programıyla Reges Çeşme’de eğlence dolu bir yılbaşı gecesine hazır mısınız? Ses getiren eğlencelerin adresi Çeşme Reges a Luxury Collection Resort & Spa’da 2023 yılbaşı gecesinde eğlence ve müziğe doyacaksınız.

Ramada by Wyndham Tire Port Club Yılbaşı 2023

Ses getiren eğlencelere ev sahipliği yapan İzmir Ramada by Wyndham Tire Port Club, 2023 Yılbaşı programı ile sizleri sınırsız eğlenceye davet ediyor. Güçlü sesi ve eğlenceli sahne performansı ile Cevher, 31 Aralık 2022 Cumartesi akşamı muhteşem bir 2023 yılbaşı programı ile sizlerle…

İzmir Arena Yılbaşı 2023

İzmir Arena 2023 yılbaşı programı ile eğlence dolu bir geceye hazır mısınz? 

Sevilen pop müzik sanatçısı Buray, KerkiSolfej organizasyonu ile İzmir Arena’da sevenleriyle buluşuyor. 31 Aralık 2022 Cumartesi gecesi yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak için sizleri de İzmir Arena’ya bekliyoruz. İzmir 2023 yılbaşı programları hakkındaki tüm detaylara 2023 yılbaşı rehberimizden ulaşabilirsiniz. 


İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı