Yılbaşı Programları 2023

Yılbaşı Programları 2023

Antique Lodge Caravan Camp 2023 Yılbaşı

Antique Lodge Caravan Camp dolu dolu bir 2023 yılbaşı programı ile sizlerle… Tevfikabi ile 2023 yılbaşı partisinde keyiflenirken, Antakya yemekleri ve mezelerinin bulunduğu bir menüyle eşsiz bir şölene eşlik edeceksiniz.

Gümüldür Mavi Deniz Otel Yılbaşı 2023

Gümüldür Mavi Deniz Otel 2023 yılbaşı programıyla keyifli bir yılbaşı gecesine hazır olun. Grup Naftalin’in sahnede olacağı yılbaşı galasında, bu muhteşem eğlenceye leziz bir menü eşlik edecek.

Big Boss Alsancak 2023 Yılbaşı Programı

Big Boss Alsancak 2023 yılbaşı programı ile çoşkulu bir kutlamaya hazır mısınız? Beş değerli sanatçının sahne alacağı Big Boss Alsancak konuklarına unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi sunuyor.

Times Restaurant İzmir 2023 Yılbaşı

Times Restaurant 2023 yılbaşı özel programıyla konuklarına rüya gibi bir yeni yıl gecesi yaşatmak için hazırlanıyor.

Şerefe Aquamarin İzmir 2023 Yılbaşı

Şerefe Aquamarin 2023 yılbaşı programı ile yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşamak isteyenler için özenle hazırlanmaya devam ediyor.

Yiğit Kasap Yılbaşı 2023

Yiğit Kasap & Et Mangal’da şahane bir yılbaşı kutlaması sizleri bekliyor. Ahmet Yıldırım, Hacer Aslan ve Grup Empati’nin sahnede yaşatacağı sınırsız eğlencede yerinizi almak içi geç kalmayın…

Dut Dibi Balçova Yılbaşı Programı 2023

Balçova Dut Dibi 2023’e unutulmaz bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 31 Aralık gecesi özel sanatçılarımız ve leziz menümüzle sizlerle olacağız.

İnadına Meyhane Alsancak Yılbaşı 2023

İnadına Meyhane Alsancak, yeni yıla dolu dolu bir sahne programıyla başlıyor. Erhan Şahin, Emre Saygın, Murat Kızılateş’in güzel şarkıları, oryantal ve zenne showlarıyla unutulmaz bir 2023 yılbaşı galası İnadına Meyhane’de sizleri bekliyor. 

Atiye İzmir Yılbaşı Programı 2023

Atiye Meyhane İzmir 31 Aralık gecesi gerçekleşecek programıyla Bornova’nın en ses getirecek 2023 yılbaşı eğlencelerinden birine imza atacak.

Chila Meyhane Yılbaşı 2023

Yılbaşının eğlencesi Chila Meyhane’de yaşanacak. Tolgacan’ın dans showlarıyla renklendireceği gecede  DJ eşliğinde bolca eğlenip yeni yıla güzel bir başlangıç yapacağız.

Çanlı Meyhane İzmir Yılbaşı Programı 2023

Çanlı’da yılbaşı çanları çalmaya başladı… İzmir’in sevilen eğlence mekanlarından Çanlı Meyhane’de yılbaşında DJ eşliğinde en sevilen şarkılar söylenecek, dans gösterileri ile tüm kurtlarımızı dökeceğiz. 

Pırıl Thermal Hotel Çeşme Yılbaşı Programı 2023

Yeni yıla Çeşme’de Pırıl Hotel’in ayrıcalıklarla dolu dünyasında merhaba deyin…


İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı